Freelancejournalist Jens Kisker

Tidligere opgaver

Min praktiktid som journaliststuderende foregik i presseafdelingen hos Forbrugerrådet og på forbrugerbladet Tænk, hvor jeg blandt andet skrev mange tekster til hjemmesiderne.

Siden da har jeg med et enkelt års undtagelse som fastansat på bureauet InPublic fungeret som freelancejournalist med mange forskelligartede opgaver.

Aviser
Jeg har blandt andet skrevet en lang række artikler og tillæg for Jyllands-Posten – både hovedavisen, JP København og erhvervstillægget
Desuden har jeg været ’vikar’ på MetroXpress’ weekend-kultursider og skrevet til deres uddannelsestillæg.
 
Magasiner
Derudover har jeg skrevet en række profilaviser for blandt andet Danmarks Biblioteksskole, ligesom jeg har skrevet artikler til Ajour (Bankinvests medlemsblad), JP Human Ressource, Codans personaleblad, Microsofts blad Momentum og Fødevareforbundets blad Substans.
 
Salg og kommunikation
Jeg har også skrevet salgs/kommunikationsmateriale for Danica Pension, en række tematillæg for Mediaplanet, Partner Publishing/Berlingske Media, materiale for både VisitSweden, VisitNorway og Asfaltindustrien, ligesom jeg har leveret annoncetekster til mange små og en del meget store virksomheder som for eksempel TDC og LEGO.
Endelig har jeg fungeret som tekstforfatter for både private virksomheder og offentlige organisationer.
 
Søg efter artikler og tekster
Med adgang til Infomedia er det muligt at søge på Jens Kisker og finde en lang række af mine artikler.
Desuden kan en række artikler og tekster findes via Google, men det er også muligt at kontakte mig og få eksempler tilsendt.
 
 
 
Jens Kisker | Besservej 43, 8240 Risskov - Danmark | Tlf.: 26 35 43 82 | jenskisker@gmail.com